Webinar om kurset "Digital terapi"

Div 48:33
Webinar om kurset "Digital terapi"

Nå lanserer vi DIGITAL TERAPI Jobb smartere, ikke hardere. Ta steget over i den digitale verden og behandle dine pasienter ved hjelp av digital kommunikasjon og digitale verktøy. Ønsker du å nå ut til flere pasienter, samtidig som du får mer fritid? Hvis du ønsker mer fleksibilitet i arbeidshverdagen og vil øke inntekten din, er kurset i digital terapi perfekt for deg.

Mer

Kurset Digital Terapi - https://l5.no/kurs/digital-terapi 

Kurset digital terapeut hjelper deg å ta steget over i den digitale verden og behandle dine pasienter ved hjelp av digital kommunikasjon og digitale verktøy.

I løpet av kursets 10 moduler vil du tilegne deg kompetanse om å drive en digital virksomhet og hvordan du i praksis kan behandle pasienter digitalt uten at det går på bekostning av kvaliteten i håndverket. Digital behandling har de siste to årene vist svært lovende resultater i en rekke norske studier og har potensial til å revolusjonere hvordan du som terapeut arbeider. Gjør deg klar til en lærerik reise som vil resultere i høyere inntekt for din virksomhet, flere pasienter i din portefølje og bredere rekkevidde for dine tjenester.

Med å gjøre små forandringer kan du gi pasientene bedre oppfølging, ha mer omsetning og samtidig jobbe fredager fra hytta, eller stranda! 

De 20 første får nå dette kurset for 1500,- Verdien av kurset er satt til 10 000 kr.

 

Episoder

1
Episode . Run time 01:30 Gratis

Trailer Digital terapeut (2160p)

2
Episode . Run time 47:03 Gratis

Webinar - Digital Terapeut (2023-10-18 20_00 GMT+2)

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud fra oss?