L5.no
Jørn Stian

LITT OM OSS OG KURSENE VÅRE

Se de beste innenfor ditt fag når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil. Enten du bor innenfor ring 3 i Oslo eller ytterst på Senja, så er det ikke lenger unnskyldning for å ikke holde seg faglig oppdatert.

Våre kurs har først og fremst fokus på profesjonelle eller studenter innenfor terapifag, trening og helse

L5.no skal finne de beste kursene, med de aller beste kursholderne. Vi skal tilrettelegge dette for internett og sørge for at denne kunnskapen blir enklere tilgjengelig uansett hvor i landet du holder til.

Vi i L5 startet dette konseptet ut ifra at vi er veldig glad i faget vårt. Rettere sagt ikke bare vårt fag, men all kunnskapen fra alle faggruppene som omhandler terapi, helse og trening.

Vi er absolutt nøytrale når det kommer til eventuell ”profesjons fremhevelse” og fagpolitikk. Det er foredragsholderns kunnskap og kompetanse vi ønsker å formidle.

L5 fungerer altså som et bokforlag, hvor vi tilbyr rettighetene til å se på undervisningsvideoer istedenfor bøker.

Før, under og etter

Vi skal tilby kurs innenfor de gode gamle og anerkjente teoriene. Men håper også å spore opp nye tanker, ideer og hypoteser. Vi håper etter hvert å kunne sette ting på dagsorden og være en kilde til innovasjon og nytenkning.

Det som er spesielt med kursene våre er at du får hele pakka. Her får du ikke bare 30 sekunders videoklipp av teknikker og øvelser, men du får grundig gjennomgang av alt du må tenke på før, under og etter utførsel av dette.

Det ultimate læringsverktøyet

Du kan sanke alle de erfaringene som kurslederne har samlet opp i løpet av alle sine år.

Når du har sett kurset i sin helhet, kan du når som helst bruke videoene som oppslagsverk på teknikker og øvelser. Alle kursene er delt inn i små kapitler med titler som er meget lett å finne frem til.

Sammensetningen med hele fullverdige kurs, og at det er enkelt og tidsbesparende å repetere, gjør L5.no til det ultimate læringsverktøyet.

Enjoy!

Velg abonnement

Å få tilgang tar bare et par minutter – Kunnskapen varer livet ut!

Se alle forelesningene når og hvor du måtte ønske. Det er ingen bindingstid.

Månedlig

Et månedlig abonnement

Kr.129,-

per måned

Velg

Årlig

Det smarte valget. Få 2 mnd GRATIS

Kr.1 290,-

per år

Velg

Team

Et årlig abonnement for team

Pris per bruker

per år

Velg

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud fra oss?