L5.no

Få fornøyde pasienter som faktisk gjennomfører programmet du har laget

Vi gir deg verktøyet du trenger for å effektivt lage rehabilitering- og treningsprogram, med tettere oppfølging og fornøyde pasienter, og det beste av alt; du vil effektivisere arbeidsdagen din!

  • Trening
  • Progresjon
  • Chat
  • Videosamtale
  • Oppfølging
Prøv ABEL gratis i 30 dager uten binding.
Om du har et L5 abonnement kan du bruke ABEL helt gratis i hele 3 mnd uten binding!
Abel

Admin for deg

Desktop

App for pasienten

Mobile
Prøv ABEL gratis i 30 dager uten binding.
Om du har et L5 abonnement kan du bruke ABEL helt gratis i hele 3 mnd uten binding!

ABEL admin

Admin

Rehabiliteringsprogrammer på få minutter

Vi har et bibliotek med over 1000 fysiorelaterte øvelser bestående av video, beskrivelse av teknikk og visuell fremstilling av muskelbruk. Disse øvelsene kan du bruke til å lage rehabiliteringsøkter og periodeplaner. Du kan også filme inn dine egne øvelser å legge inn i biblioteket ditt. Vi har også en rekke maler med økter og periodeplaner utviklet av dyktige fagpersoner innen fysioterapi og rehabilitering.

Hvert program du lager vil bli personlig tilpasset hver enkelt pasient sitt nåværende styrkenivå automatisk!

Om pasienten ønsker programmet som PDF, kan du sende det direkte på mail. Du kan også skrive ut programmet om pasienten ønsker det.

Admin

Visuelle grafer over progresjon og motiverende pop-ups

Vanskelig å motivere pasientene til å følge programmet ditt? ABEL hjelper deg med motiverende popups i appen hver gang de får en ny rekord eller gjør det bedre enn sist! De kan også se visuelle grafer over progresjonen i appen. Alt dette kan du som terapeut også få oversikt over i Abel Admin.

Dette er veldig motiverende for pasienten og gjør at de gleder seg til neste økt!

Admin

Smerteskala

I ABEL vil du kunne få en visuell oversikt over pasientens smertehistorikk. Pasienten får en pop-up før og etter en økt hvor han skal rangere smertene fra 1-10. Terapeuten får en oversikt over skalaen til pasienten inne på Abel admin.

Kommer snart...

Admin

Kopier til journal system

Få total oversikt over alle pasientene notater. Kopier pasientens notat direkte inn i ditt journalsystem med få klikk.

Admin

Oppfølging via chat og videosamtale

Vi vet at nøkkelen for å beholde kunder over tid ligger i tett oppfølging. Derfor har vi både kommunikasjons-muligheter gjennom chat og videochat!

Prøv ABEL gratis i 30 dager uten binding.
Om du har et L5 abonnement kan du bruke ABEL helt gratis i hele 3 mnd uten binding!
Admin

ABEL app

= fornøyde kunder som gjennomfører

Vi i ABEL vet veldig godt hvor viktig det er med tett oppfølgning og fornøyde pasienter. Pasientene vet at du som terapeut har full oversikt over status på fullførte treningsøkter. Dette motiverer de til å vise deg at de fullfører øktene. Abel Appen er svært godt likt av pasientene, som motiverer og pusher dem til å få progresjon med motiverende popups ved fremgang og nye rekorder!

Rehabplaner – Treningsplaner – Progresjonsgrafer – Chat – Smerteskala – Popups ved rekorder og oppnåelse av målsetting

Vil pasienten har programmet på PDF i stedet for appen? Vi har denne funksjonen også, send PDF direkte på mail til pasienten eller ta utskrift på papir.

Prøv ABEL gratis i 30 dager uten binding.
Om du har et L5 abonnement kan du bruke ABEL helt gratis i hele 3 mnd uten binding!

Hva sier fysioterapeuter om ABEL?

Marie Borgersen

Marie Borgersen

ABEL er et nyttig treningsverktøy for meg som både fysioterapeut og personlig trener. Den gjør det enkelt å individuelt tilpasse programmer med øvelser av ulik vanskelighetsgrad som forklares godt gjennom tekst og illustrasjoner. ABEL sørger for optimal load og god belastningsstyring i både behandlingssituasjon etter sykdom og/eller skade og trening med mulighet for periodeplaner og digital kommunikasjon gjennom app slik at svar kan gis med en gang spørsmålene eller utfordringene dukker opp. Ved kun enkeltvise konsultasjoner eller kortvarige oppfølginger, kan egne planer med tiltak lagres som PDF og sendes direkte til kunden per mail. Alle disse egenskapene gjør arbeidshverdagen både smertere, mer effektiv og ikke minst mer givende på grunn av den tette dialogen med kunden - Jeg ville ikke være foruten!

Eirik Haugsnes

Eirik Haugsnes

Abel gjør det enkelt for meg som trener og terapeut og gi ut treningsplaner, periodeplaner og samtidig å følge opp min klienter. Appen er enkel for klientene å bruke og mange finner det svært motiverende å både få loggført og å få direkte tilbakemelding på sin treningsfremgang. Muligheten for å enkelt sette opp periodeplaner gjør det også lett og gi klientene god variasjon og rett progresjon i treningen.

Silje Helen Vedøy

Silje Helen Vedøy

Jeg bruker Abel både som Online Coach og fysioterapeut. Abel gjør det mulig for meg å gjøre alt arbeid fra én og samme plattform, som gjør arbeidsdagen min mye mer effektiv og oversiktlig. Abel er brukervennlig for både meg og mine kunder, samt at utviklerne bak Abel hele tiden er åpne for feedback fra oss brukere. Abel teamet har i tillegg tatt imot meg med åpne armer, og har latt meg bli en del av et utrolig positivt, lærerikt og motiverende miljø.

Øystein Østegren

Øystein Østegren

Abel er et effektivt verktøy å bruke for pasient oppfølging etter ortopediske operasjoner, særlig for de pasienter som bor slik til at de ikke kommer seg til kommunal fysioterapeut. Her kan vi tilpasse og justere treningsprogrammet basert på pasientens tilbakemeldinger.

Einar Hauglid

Einar Hauglid

Abel gir meg muligheten til å følge mine pasienter tettere opp. Jeg kan filme pasientene og lage egne øvelser som blir brukt i opplegget deres. Det er et verktøy som gir et personlig preg, øker kvaliteten i oppfølgingen og som gjør det lettere å ha en langsiktig tilnærming.

Book en demo med Abel

En demo består av en videosamtale med en av Abels ansatte i onboarding. Hen vil forklare og vise deg ABEL plattformen. Om du ønsker å bruke ABEL vil personen hjelpe deg med å komme i gang med plattformen og du vil kunne henvende deg til denne personen for spørsmål underveis når som helst mens du bruker ABEL.

Abel har veldig stort fokus på god kundeservice

Book en demo
Prøv ABEL gratis i 30 dager uten binding.
Om du har et L5 abonnement kan du prøve ABEL gratis i 3 mnd uten binding!

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud fra oss?