Våre kurs har først og fremst fokus på profesjonelle eller studenter innenfor terapifag, trening og helse.

L5.no skal finne de beste kursene, med de aller beste kursholderne. Vi skal tilrettelegge dette for internett og sørge for at denne kunnskapen blir enklere tilgjengelig uansett hvor i landet du holder til.

Vi i L5 startet dette konseptet ut ifra at vi er veldig glad i faget vårt. Rettere sagt ikke bare vårt fag, men all kunnskapen fra alle faggruppene som omhandler terapi, helse og trening.

Vi er absolutt nøytrale når det kommer til eventuell ”profesjons fremhevelse” og fagpolitikk. Det er foredragsholderns kunnskap og kompetanse vi ønsker å formidle.

L5 fungerer altså som et bokforlag, hvor vi tilbyr rettighetene til å se på undervisningsvideoer istedenfor bøker.

Før, under og etter

Vi skal tilby kurs innenfor de gode gamle og anerkjente teoriene. Men håper også å spore opp nye tanker, ideer og hypoteser. Vi håper etter hvert å kunne sette ting på dagsorden og være en kilde til innovasjon og nytenkning.

Det som er spesielt med kursene våre er at du får hele pakka. Her får du ikke bare 30 sekunders videoklipp av teknikker og øvelser, men du får grundig gjennomgang av alt du må tenke på før, under og etter utførsel av dette.

Det ultimate læringsverktøyet.

Du kan sanke alle de erfaringene som kurslederne har samlet opp i løpet av alle sine år.

Når du har sett kurset i sin helhet, kan du når som helst bruke videoene som oppslagsverk på teknikker og øvelser. Alle kursene er delt inn i små kapitler med titler som er meget lett å finne frem til.

Sammensetningen med hele fullverdige kurs, og at det er enkelt og tidsbesparende å repetere, gjør L5.no til det ultimate læringsverktøyet.

Content © 2013 L5.no AS (Org.nr: 997 908 791). All Rights Reserved.

App design and development by HePe